Product Image
Product Image

Baterie litiu-fier-fosfat LiFePO4 Green Cell 12V 12.8V 60Ah pentru sistem fotovoltaic, rulote și bărci

Bateria cu litiu fier fosfat se caracterizează prin durabilitate remarcabilă, performanță curentă și viteza de încărcare. De asemenea, are o durată de viață mai lungă și este o alternativă mai ușoară la bateriile cu plumb-acid.
LiFePO4 păstrează peste 80% din capacitatea lor chiar și după 2.000 de cicluri de încărcare și astfel asigură peste 7 ani de funcționare. Datorită ratei scăzute de auto-descărcare, bateria va fi complet gata de funcționare chiar și după un an de depozitare.
Durata lungă de viață a bateriei și durabilitatea ridicată, greutatea redusă și parametrii de curent sunt motivele pentru care aceste baterii sunt utilizate în vehicule de agrement și rulote, în bărci și în fotovoltaice care furnizează energie caselor folosind panouri solare.
Bateriile cu nanofosfat sunt echipate cu un sistem de management al bateriei BMS care monitorizează nu numai încărcarea și descărcarea bateriei, ci și temperatura, asigurând astfel siguranța funcționării și maximizând durata de viață a bateriei.

In Stock

lei 1,686.00