garantie - acubat.ro

PUTETI COMANDA ONLINE SAU PUTETI SUNA LA : +40-769-688-297
Suport
Du-te la conținut
Garantia produselor

Garanția produselor este de 12 luni de la data comercializării. Garanția se referă la defectele de fabricație, în cazul în care produsul nu prezintă urme de lovituri, urme de deteriorare de orice natura etc. sau utilizare în alte scopuri decât pentru care au fost concepute. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele pagube materiale, morale sau de orice altă natură, produse în timpul întrebuințării, întrebuințării neconforme sau neîntrebuințării produselor comercializate de noi și nici de eventualele pagube materiale sau morale datorate nefuncționării sau funcționării defectuoase ale produselor noastre. În cazul acumulatorilor, garanția nu acoperă eventualele scăderi de capacitate în timp, care sunt normale. Produsele defecte se repară, se schimbă sau se returnează contravaloarea produsului dacă din diferite motive repararea sau schimbul nu se poate efectua.
Depozitarea acumulatorilor în stare descărcată sau în cazul acumulatorilor Li-Ion sau Li-Po descărcarea necontrolată sub limita de 2,8V/celulă, poate duce la deteriorarea definitivă a acumulatorului și la pierderea garanției.
Restituirea sumelor de bani din diferite motive, se face exclusiv intr-un cont bancar deschis la orice banca de pe teritoriul României, apartinând persoanei fizice sau juridice care a efectuat comanda, în termen de maxim 14 zile. Factură fiscală se eliberează în momentul expedierii şi se întroduce în fiecare colet. O eventuală lipsa a documentului de vânzare şi al certificatului de garanţie se va semnala în 10 maxim zile de la momentul achiziţiei. Reclamaţii ulterioare nu putem soluţiona.
                                   ©2005-2023 TOATE DREPTURILE REZERVATE SC EUGEN SERVICE COMPUTER SRL    J01/579/2010   RO27517026 Adresa : str. ALEEA PARC, BL.27, AP.3, SEBES, ALBA 515800
  • EUGEN SERVICE COMPUTER nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
  • Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
  • inainte de a comanda va rugam sa sunati pentru a confirma daca produsul este pe stoc
  • ATENTIE – stocul se actualizeaza 0 data pe saptamana asa ca pot surveni inatvertente.
acumulator
www.acubat.ro
plata cu card
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.
NEWSLETTER
Nu rata nicio actualizare sau promoție abonându-te la newsletter-ul nostru.
Înapoi la cuprins