Garanție și retur

Toate bateriile compatibile pentru laptopuri si incarcatoarele Green Cell® au o perioadă de garanție de 12 luni. Dacă întâmpinați probleme cu produsul achiziționat în această perioadă de timp, returnați bateria Green Cell de unde ați achiziționat-o pentru a vă fi înlocuită. În cazul în care nu puteți contacta compania de la care ați achiziționat-o, atunci trimiteți-ne un email la office@acubat.ro pentru suport.

Asigurăm cumpărătorul că bateria compatibilă Green Cell ® sau incarcatorul Green Cell ® achiziționat este lipsită de defecte din producție. Pentru a valida garanția, bateriile Green Cell ® trebuie achiziționate noi. Această garanție nu acoperă bateriile refurbished sau second hand. Dacă transmiteți o notificare în timpul perioadei de garanție către office@acubat.ro despre defectul bateriei și care să se încadreze în situațiile acceptate de retur, bateria Green Cell achiziționată va fi înlocuită imediat cu un produs nou.

Daca vă este solicitat returul produsului, vă rugăm să vă asigurați că returnați bateria în cutia originală a acesteia.

Retururi autorizate 

Toate retururile de baterii Green Cell ®, trebuie validate pentru obținerea autorizației de retur prin contactarea companiei de la care ați achiziționat produsul. Această autorizație nu înseamnă returnarea banilor, ci emiterea unui document de retur pentru bateria menționată. Toate bateriile returnate trebuie să fie în perfectă stare, inclusiv componentele, manualele de utilizare, cardurile de înregistrare și ambalajul original al bateriei Green Cell ®. Se aplică restricții de retur în următoarele situații:
• Dacă lipsesc sau au fost înlocuite componente ale bateriilor compatibile pentru laptopuri Green Cell ® sau incarcatorul Green Cell ®
• Dacă ați returnat bateria compatibilă pentru laptop Green Cell ® sau incarcatorul Green Cell ® fără a obține autorizația de retur. Bateriile fără autorizație de retur vor fi refuzate la intrarea în depozit și returnate către expeditor. În aceste condiții, costul transportului va fi suportat de către expeditor și va fi recuperat din suma datorată pentru retur
• Dacă bateria compatibilă Green Cell ® a fost utilizată defectuos, cu neglijență
• Dacă bateria compatibilă sau incarcatorul Green Cell ® a fost deteriorată
• Dacă bateria Green Cell ® a suferit accidente care nu puteau fi controlate: incendii, inundații, fulgere
• Dacă bateria a suferit modificări de orice natură aduse de către utilizator: conectarea la un alimentator care nu este suportat de către baterie sau încercarea de a repara bateria Green Cell ® de către o persoană neautorizată.

Etapele returului unei baterii Green Cell ®: 

1. Obțineți autorizația de retur. Fiecare baterie pe care doriți să o returnați trebuie să dețină autorizație de retur. Obțineți această autorizație direct de la compania de la care ați achiziționat bateria sau direct de la noi prin telefon sau email. Această autorizație este valabilă pentru o perioadă de 30 zile calendaristice de la data emiterii.

2. Menționați numărul acestei autorizații pe exteriorul cutiei de retur a bateriei, dar nu pe cutia de ambalaj a acesteia. Bateriile care sunt returnate fără autorizație, prezintă riscul de a nu fi acceptate în depozit.

3. La retur, trebuie expediate toate componentele originale ale bateriei Green Cell ®: cutia produsului, componentele acesteia, manualele de utilizare. Bateria trebuie ambalată în cutia originală, iar aceasta sa fie introdusă intr-o altă cutie de protecție. Noi nu suntem răspunzători pentru bateriile care sunt deteriorate sau pierdute din cauza ambalării deficitare.

4.Banii pentru mărfurile returnate vor fi returnate consumatorului cumpărător în cel mult 14 zile de la retragere.

    Back to Top