1. Tensiunea adaptorului (volți – V)
    Aceasta este o valoare de bază care trebuie să se potrivească întotdeauna. Tensiunile sau tensiunile adaptorului dvs. pot fi găsite fie pe adaptorul propriu la eticheta OUTPUT, fie pe laptop, la eticheta INPUT, care poate fi uneori sub baterie (este necesar să scoateți bateria).

2. Verificare suplimentară: dimensiunile conectorului – diametrul exterior, diametrul interior.

3. Curentul adaptorului (amperi – A)
Curentul trebuie să fie egal sau mai mare decât adaptorul inițial. Puterea adaptorului (W) este determinată de W = A * V. Așadar, dacă există mai puțin curent decât adaptorul original – s-ar putea să nu se încarce corect, încărcarea mai lentă, supraîncălzirea notebook-ului și, în cel mai rău caz, deteriorarea posibilă. Ideal este aceeași valoare Ampere ca în adaptorul original. Cu un curent mai mare și, prin urmare, puterea se poate încărca mai repede, dar mai degrabă puterea adaptorului nu va fi folosită în niciun fel.

4. Tipul adaptorului
Cel mai adesea indicat pe adaptor pentru eticheta: model. Este întotdeauna o idee bună să căutați un adaptor care să aibă o specificație compatibilă cu modelul dvs. Dacă modelul nu poate fi urmărit, este necesar să se caute o corecție bazată doar pe valoarea V, A și final.

5. Tipul Notebook Cel mai
puțin important factor, specificațiile adaptorului pot să nu fie întotdeauna complete și tipul dvs. poate să lipsească. Cu toate acestea, dacă punctele de mai sus corespund, este probabil să fie garantată compatibilitatea. În cazul în care specificațiile se potrivesc tipului de notebook este 100% siguranță la alegere.

Leave a comment